Alle actuele aanbiedingen van Jaring de Wolff.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Remote en oplader twv €53 kado

NL Label Duette en Plisse met Bliss Motorisation. Nieuw, nu ook NL Label zonwering met smartphone bediening. Bliss brengt slimme raamdecoratie binnen handbereik. Bedienbaar met smartphone of afstandsbediening en mogelijk met timers en scènes. Zonder hub, wifi of ingewikkelde bedrade installatie, de accu is verwerkt in het product.

Dinerbon kado bij Desso en Parade tapijt

Voor het mooiste en zachtste tapijt ben je bij ons aan het goede adres. Kies uit de uitgebreide tapijtcollecties van Desso en Parade het tapijt of op maat gemaakte karpet dat bij jouw interieur past. Warm, comfortabel én volgens de laatste trends. Bij aankoop van een Desso of Parade tapijt in april kun je dubbel genieten: je ontvangt nu een dinerbon kado!

Luxaflex® zonwering 4e kado April

Heerlijk, de zon in huis! Speel met het zonlicht en stem de filtering af op jouw woonwensen. Nu de zon steeds meer schijnt is het een goed moment om je huidige zonwering en wensen onder de loep te nemen. In april 2021 profiteer je van het 4e Luxaflex® product gratis, ideaal! Maak direct een afspraak met één van onze interieuradviseurs om je wensen te bespreken.

Luxaflex® 2e hor 50% korting

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Ontvang nu 50% korting op de op de 2e Luxaflex® hor.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid