Alle actuele aanbiedingen van Jaring de Wolff.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

4e NL Label hor kado

Gun jezelf het gemak van een hor en houd insecten buiten. Je ontvangt nu de 4e NL Label hor gratis. Kom langs en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

Luxaflex® Smartcord of Literise t.w.v. €75,- kado

Ga voor het slimme bedieningsgemak van Luxaflex® SmartCord® of LiteRise bediening. Je ontvangt deze nu gratis bij Luxaflex® Duette® en Plissé Shades. Vraag onze adviseurs naar de opties en voorwaarden.

4e NL Label zonwering kado

Op zoek naar nieuwe zonwering? Ga voor lichte, luchtige vouwgordijnen deze zomer! Passend bij iedere woonsmaak. Je ontvangt nu de 4e NL Label vouwgordijn kado. Vraag ons gerust om persoonlijk advies of plan een afspraak.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid