heel veel inspiratie in ons restylemagazine... md-lg

heel veel inspiratie in ons restylemagazine...

Alle actuele aanbiedingen bij Jaring de Wolff.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-08-2019

NL Label PVC vloer Kemi en Dale All-in gelegd €49,-

In augustus kun je bij ons profiteren van de actie op onze NL Label PVC vloeren Kemi en Dale. Koop je in augustus NL Label PVC vloeren Kemi en Dale, dan worden ze all-in gelegd voor €49,- per m2. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2019

Luxaflex® Twist® Shades 4e kado

Profiteer van extra voordeel op de prachtige Twist® Shades van Luxaflex® met deze actie. In deze maand krijg je, bij aankoop van 4 producten, het 4e product kado!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2019

Luxaflex® rolgordijnen 4e kado

Exclusief bij Jaring de Wolff! Koop deze maand rolgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! Luxaflex® rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de rolgordijnen leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de rolgordijnen altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Jaring de Wolff.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2019

NL Label horren gratis advies aan huis

NL Label horren gratis advies aan huis

bekijk de actie