Deze maand in de spotlight:

Een stijlvol najaar bij Jaring de Wolff

In september maken we ons bij Jaring de Wolff op voor het najaar. De ideale tijd om je huis klaar te maken voor lange avonden thuis en regenachtige dagen binnen. Sfeer, warmte, privacy én duurzaamheid zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Stem...
Lees meer
20% korting op Houten Jaloezie├źn

20% korting op Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een eyecatchers in ieder interieur! Want welke woonstijl je ook kiest; de warme, robuuste uitstraling van natuurlijk hout is altijd goed. Tegenwoordig zijn Luxaflex® Houten Jaloezieën op maat verkrijgbaar in talloze kleuren en structuren. Zo kun je kiezen tussen glanzende of matte afwerkingen of een extra sterke Shine glanslaag in iedere gewenste kleur. De Supreme Woods zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout. Wil je de jaloezieën in het echt ervaren? Kom langs in onze winkel!

Tip! Je ontvangt deze maand 20% korting op Luxaflex® Houten Jaloezieën, bij het maken van een adviesafspraak voor op maat gemaakte Houten Jaloezieën. Maak je vrijblijvende afspraak via deze pagina.

Combineer raamdecoratie

Combineer raamdecoratie

Kun je niet kiezen tussen gordijnen, jaloezieën of plissés? Waarom niet meerdere soorten raamdecoratie! Extra sfeervol, en afhankelijk van de gewenste licht en privacy kies je de raamdecoratie die het beste bij het raam past. En met zo veel opties, is het extra fijn om de raambekleding elektrisch te kunnen bedienen met PowerView® van Luxaflex®. Een gouden combinatie!

Elektrische bediening voor je ramen

Elektrische bediening voor je ramen

Heerlijk: languit op de bank en met een druk op de knop het vervelende licht dat op de tv schijnt filteren. Of wanneer jullie gezellig aan de eettafel een spelletje spelen, niet hoeven opstaan om de raambekleding dicht te doen voor meer privacy. Met Bliss Motorisation voor NL Label raamdecoratie ervaar je het ultieme gemak van elektrische bediening. Wat een luxe, maar vooral: comfort. Ben je benieuwd naar de elektrische bediening in combinatie met NL Label producten? Kom langs in onze winkel!

Bijzonder behang
Bijzonder behang

Opvallende muren vragen om bijzondere wandbekleding. Ga voor abstracte patronen en opvallende kleurcombinaties voor een vrolijk, fris interieur en laat je muren tot leven komen!  Hiermee geef je al gauw een persoonlijke draai aan je interieur. Combineer het behang bijvoorbeeld met mooie kunstwerken, meubels en accessoires in dezelfde kleuren of een contrasterende muurkleur. Vind je het lastig om te kiezen tussen alle mooie behangopties? Onze interieuradviseurs helpen je graag.

Horren: ook in het najaar
Horren: ook in het najaar

Heerlijk dat warme nazomerweer! Wat kunnen we genieten van het buitenleven en lange avonden in de tuin. Het is natuurlijk ook de tijd van muggen en insecten rondom huis. Met een goede hor in je ramen en deuren houd je deze beestjes buiten. Wist je dat er verschillende type horren zijn die je in je raam of deuren kunt plaatsen? Afhankelijk van jouw gebruikerswensen zijn er altijd meerdere opties. Kom langs in de winkel voor een demonstratie van de verschillende horoplossingen, we helpen je graag.

Ik wil persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief